viernes, mayo 04, 2007

Pasen y vean

A este tipo ya solo faltaba oirle jarto vino.

Se supera a si mismo.

Y eso que se había puesto el listón alto.

Reflexionemos todos unos minutos, porque fue nuestro presidente 8 años.

Lo digo otra vez: 8 años.

Repito : 8 años.

9 comentarios:

pere dijo...

Espanya ja fa temps no és el que era. Abans tothom ho sabia tot de tothom: érem un territori de tertúlies (sovint en veu baixa), de carrer, de secrets que tots coneixíem. Ara, per primera vegada, ens arriba que durant vuit anys vam estar governats per un alcohòlic. El curiós del cas és que no se li posava el nas vermell ni li creixia, cosa que indica que la saviesa popular també trontolla. On anirem a parar? Quins temps! La Mediterrània perilla.

Hans dijo...

Lo del segundo vídeo que cuelgas ya es viejo. Pensaba, incluso, que lo habías colgado aquí, porque recuerdo haber puesto a parir a Ánsar en un bló (y juraría que era éste) por su inadmisible grosería, por su chulería infame al hacer eso con una profesional, haciendo gala además de un machismo indigno. Fijo que no hay huevos para ponerle el boli en la bragueta a un hombre (más que nada por el riesgo de que te rompan la cara).
Por lo demás, creo que todo el mundo sabe lo que pienso acerca de las campañas imbéciles de la DGT, inútiles, culpabilizadoras e ineficientes con los problemas reales. También yo considero idiota lo de 'no podemos conducir por tí'. Absolutamente.
Eso sí, creo que no es sensato lo que dice Ánsar sobre lo del autocontrol sobre las copas, más que nada porque en España hay demasiados idiotas que podrían extrapolar a los copazos lo del vino (que es cosa diferente y merecedora de matices).
Dicho la anterior, no estoy de acuerdo con Pere acerca de que éste sea alcohólico. Es un hombre de escasa inteligencia, pero eso es otro problema.

Hans dijo...

Ah, por cierto, y en cuanto al alcohol en la carretera, tolerancia cero. Quede claro.

pere dijo...

Tens raó, Hans, el meu fort no és la precisió. Agafem-ho en el sentit figurat: borratxo de poder, borratxo d'egolatria. Una borratxera molt més perillosa que la que pot produir el vi.

bellosoli dijo...

vaja... ja ho vaig sentir. Jo em sento amb la consciència molt tranquil·la: mai no el vaig votar i sempre vaig fer-ne campanya en contra. Altra cosa és que el meu escàs poder d'influència sobre els altres no servís per a res i l'haguéssim d'aguantar 8 anys! Cosa que després utilitzo en contra dels que critiquen que als USA puguin tenir al Bush com a president i, a sobre, el reescolleixin: a cas espanya no va tenir a l'aznar 8 anys i, a més, els segons 4 anys amb majoria absoluta?

Pel que fa a les seves desafortunades (com de costum) declaracions de l'altre dia... què dir-ne? és un personatge prepotent i dèspota, fins a tals nivells que ni se n'adona de l'estúpid i falt d'intel·ligència que és. Però aquest és el nostre drama: els personatges més patètics ens acaben manant perquè el que sempre se'ns acaba imposant és la seva manca de moral, ètica i humanitat, que els permet de mentir i matxucar sense miraments.

Buf, m'he desfogat.

Xurri dijo...

Ai pere, no ens arriba de nou, que ja ho intuíem, que aquest senyor és propens a tota mena de borratxeres. El que si ens ve de nou és que cada cop passi més del control mínim social. Que se li refot ser incorrecte. Què vol dir això?? Segurament que la Mediterrània perilla.

Hans, si que es viejo, sí, y ya lo había puesto aquí, recuerdas bien, pero repito porque me impactó. Y repito porque tendemos a pasar página cada vez, que no hay que refocilarse en el pasado, pero hay cosas que solo en el historial acumulado permiten ser adecuadamente entendidas y valoradas. Aquello de “he pecado y pido perdón” y a pasar página no aplica. Y el tema es ¿cómo se puede ser tan recalcitrantemente chulo y seguir gozando del soporte del partido que representa a la mitad de mi país? Y al revés: ¿Cómo puede ser que la mitad de mi país esté de acuerdo con semejante conducta y semejante estilo? Eso me preocupa profundamente. De forma cumulativa.

Estoy preparada (creo) para que la gente discrepe de mí. Que piensen cosas radicalmente opuestas y tener que conceder tiempo y espacio a cosas que me parecen incorrectas. Somos muchos y hay que templar (mira, otro término taurino). Pero que se defiendan conductas esperpénticas de personajes tan significados, y no solo esperpénticas en la forma, sino (y profundamente) en la frivolidad y el dramatismo de sus consecuencias, eso me cuesta, me cuesta.

Bellosoli, la consciència no està neta amb no haver-los votat, ni amb haver-ne fet campanya en contra. Alguna cosa fem malament quan l’oposició que generem des de l’esquerra ( les alternatives progressistes? no se com anomenar-ho) es basa en la bronca continuada que ha de bloquejar. Com és que no som capaços de dialogar? cóm és que no hi ha una alternativa conservadora culta i educada? cóm és que tot es tracta en termes d’ofensa i honor i desmentits i declaracions incendiàries, i mentides i tergiversacions? No ho veiem, tots plegats, que no vindrà la “señu” a posar pau i donar la raó a un dels dos bàndols? Una mica de memòria: quan dos nens (o “bandes”) es barallen al cole acaben tots dos castigats i no es dona la raó mai a un dels dos, tothom perd. Com la tòmbola però al revés: “Siempre se pierde”. Que això pot acabar molt malament ja ho hem vist força cops en el passat.

Independentment de tot això, aquest tio està fatal del cap.

manuel_h dijo...

8, sí, y sobrevivimos!!
somos muy duros!

el paseante dijo...

No tienes criterio Xurri, perdona que te lo diga. Lo de menos son sus comentarios y su afición al Ribera del Duero. Lo grave es esa melenita que se nos ha dejado. Y de eso no dices nada.

Xurri dijo...

duros, duros, de los de a 6 pesetas.

paseante, siento defraudarte, pero en realidad la melenita no es suya; se la pusieron juntos él y berlusconi. Es todo fibra sintética. Me pidió personalmente que no lo desvelara. Ay! se me ha escapao!!!