martes, julio 24, 2007

Quins pebrots!!
Pero... vamos a ver:
con medio barrio a oscuras desde hace casi dos días, dándole a las cazuelas y a las bocinas, con la perspectiva de hasta una semana (y el temor de más que eso) hasta recuperar el servicio...

se puede saber a quién c. se le ocurre iluminar la Sagrada Familia?????????????

Desde luego, ya les vale!!

PS1: Hoy no la han encendido. Desde el periódico a la vanguardia, pasando por varias radios y declaraciones, les han sacado los colores a los custodios del interruptor.
PS2:pere reflexiona algo más allá de la pataleta más oída estos días y de golpes de cazuela de consumidor indignado, y se pregunta porque no hay soluciones creativas

10 comentarios:

Esther dijo...

doncs perquè en aquesta vida cadascú va al seu rotllo... si és que ja ho dic jo que és un pais de bojos aquest en el que estem!

pere dijo...

Vols dir que no és algun infiltrat que té la intenció que l'enderroquin des de l'aire -abans que des de terra- els bombarders de no se sap quina potència enemiga (o amiga)? O un prec -iniciativa del sagristà- perquè déu hi faci més que els inútils que votem i que no votem? Un intent de dir que aquí no passa res? O potser...? Bé, la veritat és que tots sabem que els que parlen de controlar controlen ben poca cosa... els impostos?

tatxe dijo...

A mi no me sorprende.... tenemos un ayuntamiento que está construyendo una ciudad de escaparate y una ciudad-botiga. Y todos sabemos que una botiga con los escaparates vacios no vende un churro así que hay que iluminar la sagrada familia.

Hans dijo...

Qué quiere decir 'Nojos' y 'enderroquins'?. Me falta para entenderlo... aunque en realidad, para entender lo de la Sagrada Familia, me hace falta muchísimo más. Cuánto gilipollas hay suelto, Dios mío.

Xurri dijo...

Sips, Esther. Avui ja no l'han encés. Menys mal.

pere, jo crec que el que no volen es perdre's la caiguda només per una apagada. no fos cas qeu coincidissin i no hi hagués document gràfic :)

Possi, tatxe, va a ser eso.

Hans: Bojos (y no nojos) = locos.
enderroquin (condicional del verbo enderrocar)= derruyan (de derruir).

martí dijo...

Aprofitant l'avinetesa aquesta i tal i qual, l'Empar Moliner explicava a la Vanguardia que se'n va anar amb bona companyia a fer un sopar íntim a la llum de les espelmes, etc... l'article, apart de ser tan cínic com oportú, desvelava una altra alternativa creativa.
La llàstima, explicava la MOliner, és que a l'hora de les postres, quan la intimitat es feia més interessant, va tornar la llum... catxis!

manuel_h dijo...

Habrá que esperar nueve meses para ver alguna consecuencia?

besos

Renton dijo...

El meu germà em va explicar això de la Sagrada Família i no m'ho vaig creure...

La veritat és que és molt significatiu sobre com entén la ciutat l'ajuntament, enteneu?

Vull dir que té a veure amb allò de La Millor Botiga del Món, ja sabeu... primer l'atracció turística, després la gent.

De puta pena!

bellosoli dijo...

bé, és que la sagrada família està per sobre del be i del mal. Si s'ha de crear alarma social per aconseguir el que volen respecte l'alta velocitat, doncs es fa. Que se'n va la llum de mitja Barcelona i del seu barri en concret? doncs que a la Sagrada Família no li en falti.

I que consti que a mi m'agrada i molt la Sagrada Família. El que no m'agrada en absolut és la colla que la porta. Amb tot el que han dit i fet darrerament, per a mi, ja s'han cobert prou de glòria.

Modgi dijo...

Vés que aquesta nit no se'ls hi encengui també, però amb flames. I a continuació, per generar encara més tensió, uns punts suspensius:

...