jueves, diciembre 25, 2008

invisible

Weno, pues resulta que al final participo en lo del bloguero invisible, y ahora tengo que pensar mi post-regalo para la noche de reyes, para alguien a quien nunca había leído, que es azul, escribe corto y cuida un pez... no sé, pero ya se me ocurrirá el qué...

5 comentarios:

Montse dijo...

un peix? doncs crec que no sóc jo... la Taca i el Xat són ben mamífers!

Bon el que queda del dia de Nadal, reina mora!

la chica de los recados dijo...

y yo tampoco, que escribo en rosa y cuido una niña... una vez cuidé un pez pero se murió.. son muy delicados los peces!
saludos!

Blocaire invisible dijo...

Hola! sóc jo de nou, el teu blocaire invisible.

Efectivament ni tu ni jo ens hem llegit fins ara (la blogosfera aquesta és molt gran).

Una petita advertència, tot i que el mestre de cerimònia (El veí de dalt) em presenta sempre amb un dels meus blocs en tinc tres en total, tot i que a un d'ells n'escric molt de tant en tant, i que el teu text el trobaràs al bloc principal.

Què més dir de mi? Sóc lleig i gras (Ho sento, noia, els sortejos en tenen d'aquestes coses), això sí sóc molt fantasiós.

El meu àlies recorda a molts a un grup musical peninsular, tot i que no és aquest el seu origen.


Ens llegim.

Xurri dijo...

hola invisible! jo també sóc una i multiple - si conto els de la xurri més els meus altres dos alies més o menys secrets, crec que tinc 7 blocs, tres d'ells gairebé inactius... els podem posar a parlar entre ells a veure si aconseguim liar-ho tot tant que no ens reconeguem ni el dia 6, jé!
M'agrada que em diguis que ets fantasiós - darrera la meva màscara pragmàtica jo sóc molt fantasiosa, així que espero amb ànsia una sorpesa fantasiosa (¿¡!?).... aiiiixxx, quina intriga!!

Xurri dijo...

Weenu, invisible, ja se qui ets... que has deixat més pistes que Hansel al bosc de la bruixa!
D'això... només mencionar que per aquí passen criatures i menors - és un bloc per a tots els públics; jo mateixa sóc una cosa així, com per a tots els públics :o)

Bon nadal!!